طرز تهیه لذیذترین مرغ سوخاری
خوب اگر بخواهیم روراست باشیم مرغ سوخاری هم در دسته فستفودها قرار میگیرد. اسم فستفود هم که میآید اول از همه به مضرات آن فکر میکنیم و ریشه تمام امراضمان را در آن جستجو میکنیم! اما نکته ظریف اینجاست که ما میتوانیم با کمی حوصله مرغ سوخاری خانگی خودمان را آماده کنیم، تا از کیفیت مواد اولیه و روغن سرخ کردنی آن مطمئن باشیم.
نکته دیگر یک مرغ سوخاری سالم، آرد سوخاری آن است. استفاده از آرد سوخاری بدون گلوتن کمک زیادی به سلامت سوخاریمان میکند. محصولات بدون گلوتن با نهایت دقت و توسط تجهیزات پیشرفته تولید شدند و کاملا فاقد گلوتن هستند. به همین خاطر استفاده از این محصولات را برای بیماران سلیاکی، افراد دارای روده تحریک پذیر و حتی افراد سالمی که دلشان یک غذای سبک و یک گوارش راحت میخواهد به شدت توصیه میکنیم.
چجوری مرغ سوخاریمان به خوبی رستورانها شود؟
من استاد خراب کردن پیتزا هستم! بارها پیتزا درست کردم و همیشه از این حرص خوردم که چرا پنیرم به خوبی رستورانها کش نمیآید و طعم آن فرق دارد؟ بماند که بعدها راز پنیر کش آمده را کشف کردم، اما هدفم این است که بگویم خوشبختانه مرغ سوخاری خانگی شما میتواند بهتر از سوخاری ک.اف.سی بشود! چون فرآیند کلی پخت آن ثابت است و مرحله عجیب غریبی ندارد که نشود در خانه انجام داد. فقط کافی است از ترکیب ادویههای خوبی استفاده کنیم و مرحله سرخ کردن را درست انجام بدهیم.
مواد اولیه برای تهیه مرغ سوخاری سالم
تکههای مرغدو عدد سینه، ران، بال، کتف
تخممرغدو عدد
نمکیک قاشق چایخوری
آرد سوخاری بدون گلوتنیک بسته
آرد سفید بدون گلوتنیک پیمانه
ادویه طبق پیشنهاد زیر به مقدار دلخواه
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزنصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر سیرنصف قاشق چایخوری
پودر پیازنصف قاشق چایخوری
پودر ریحان نصف قاشق چایخوری
پودر نعنا نصف قاشق چایخوری
پودر پاپریکانصف قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ سوخاری
اول از همه برویم سراغ مرغ. چاقوی خود را بردارید، مرغها را بشویید و سپس به تکههای کوچکتر تقسیم کنید تا هنگام پخت به خوبی مغزپخت شوند. دو راه پیش رو دارید! یا میتوانید مرغ را با ادویههایی که پیشنهاد دادیم مزهدار کنید و برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا آماده شود. یا این که ادویهها را با آرد بدون گلوتن ترکیب کنید. اگر عجله دارید و نمیخواهید 1 ساعت زمان صرف کنید پیشنهاد میکنیم از راه دوم استفاده کنید. تخم مرغها را در کاسهای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکنواخت شود، سپس نمک را به آن اضافه کنید.
آرد سفید بدون گلوتن را در ظرفی بریزید و ادویههای دلخواه را به آن اضافه کنید.
آرد سوخاری بدون گلوتن را هم در ظرفی ریخته و آماده کنید.
خب حالا همهچیز ساده است! تکههای مرغ را اول به آرد بدون گلوتن آغشته کنید. سپس در تخم مرغ بغلتانید، حالا آن را وارد ظرف آرد سوخاری بدون گلوتن کنید، تا آرد سطح مرغ را بپوشاند. میتوانید مجدد مرحله تخم مرغ و آرد سوخاری را تکرار کنید تا ضخامت سوخاری بیشتر شود.
مرغهای ما آماده شدند. حالا به مرحلهی سرخ کردن رسیدیم. اگر دستگاه سرخکن دارید میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید. پیشنهاد ما دمای 180 درجه و زمان پخت 10 الی 15 دقیقه است. اگر سرخکن ندارید شیرجوش یا هر قابلمهی کوچک دیگری کار ما را راه میاندازد. حدود 5 سانتی متر روغن در شیرجوش بریزید. روی شعله متوسط قرار بدهید تا کاملا داغ بشود. حالا تکههای مرغ را دانه دانه اضافه کنید حدود 7 تا 10 دقیقه طول میکشد تا مرغها به خوبی طلایی و برشته بشوند.
بعد از پخت، تکههای مرغ را روی توری آشپزخانه یا دستمال روغنگیری قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. مرغهای جذاب ما آماده شد! برای سرو میتوانید از انواع سسها، سیب زمینی سرخ شده، قارچ سوخاری، پیاز حلقهای سوخاری، سبزیجات استفاده کنید.
همچنین بخوانید:
چگونه مرغ سرخ شده رستورانی درست کنیم ؟
تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .
مزه دار کردن مرغ :
ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.
فوت کوزهگری
- زمان پخت تکههای مرغ (سینه و ران و …) با هم دیگر متفاوت هستند. بهتر است تکههای مشابه را با هم سرخ کنید.
- سرخ کردن تکههای سوخاری را با حرارت ملایم انجام دهید. فقط دقت کنید که در ظرف را نبندید وگرنه تخم مرغ کف میکند.
- روغن را حتماً به خوبی داغ کنید، تا جذب روغن در مرغ سوخاریتان کمتر شود.
- اگر مرغ سوخاری تند دوست دارید، از فلفل قرمز بیشتری در ترکیب ادویههایتان استفاده کنید.
- برای دورچین مرغ سوخاری، سیبزمینی سرخ کرده از واجبات است! توصیه میکنیم برای سیبزمینی ترد و مغزپخت رستورانی، اول آن را حدود 2 دقیقه درون آب جوش بپزید و سپس سرخ کنید.
- پیاز حلقهای سوخاری هم دقیقا با روش مرغ میتوانید تهیه کنید. فقط دقت کنید حلقههای پیاز را بیشتر از 2 حلقه متصل درنظر نگیرید تا به خوبی پخته شوند.
منبع: ashpazsho.wordpress.com
- شنبه ۲۳ فروردين ۹۹
- ۰۹:۰۱