کمونه

آش دندونی تبریز

طرز تهیه آش دندونی:

 

   Image result for ‫آش دندونی تبریز‬‎

مواد لازم :

گندم:یک کیلو
نخود آبگوشتی:نیم کیلو
شیر:یک لیتر
مغز گردو:نیم کیلو
خلال پسته:نصف لیوان
خلال بادام:نصف لیوان
کشمش پلوئی:نیم کیلو
پیازداغ:مقداری
کره یا روغن حیوانی:۳۰۰ گرمآش دندونی

آش دندونی

طرز تهیه :

با کمونه همراه باشید

گندم رو بشورید و سه روز خیس کنید تو این مدت چند باری آبش رو عوض کنید تا زمانی که آبش تقریباً بی رنگ بشه بعد از سه روز، یه روز هم بزارید با شیر خیس بخوره بعدش شیر رو بریزید دور. بعد گندم رو بزارید بپزه تا حسابی لعاب بندازه (نباید آبکی بشه) نخود رو که قبلاً پختید بهش اضافه کنید بزارید بجوشه وخوب لعابدار بشه کره رو اضافه کنید و ازرو گاز بردارید، کشمش رو ازچند ساعت قبل خیس کنید وبه موادتون اضافه کنید (درصورت تمایل میتونید کشمش رو کمی تفت بدید) تو ظرف مورد نظر بکشید و روش رو با مغزها ئی که تو مواد لازم نوشته شده و پیاز داغ بپوشونید.

نکات تکمیلی :

آش دندونی جزو غذای محلی – آذربایجانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
آش دندونی را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

 

منبع : naghdeghaza

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

 

هم میهن ارجمند! درود فراوان!

 با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن

"وب بر شاخسار سخن "

هر ماه دو یادداشت ملی میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.

خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.

 

آدرس ها:

 

http://payam-ghanoun.ir/

http://payam-chanoun.blogfa.com/

 

[گل]

 

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی