کمونه

طرز تهیه حریره بادام

طرز تهیه حریره بادام

یکی از دغدغه های مهم کسانی که نوزاد شیرخوار دارند این است که پس از رسیدن نوزاد به سن شش ماهگی که زمان خوردن غذاهای کمکی است چه غذاهایی را در رژیم غذایی کودک قرار دهند تا علاوه بر راحتی هضم، ارزش غذایی بالا نیز داشته باشد. یکی از  غذاهای مقوی و سنتی ایرانی که به رشد جسمی و ذهنی کودک کمک خوبی می کند حریره بادام است. حریر بادام یکی از غذاهای بسیار مقوی و مغذی برای کودکان در سن رشد و سالمندان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای معده های حساس نیز بسیار مناسب است. حریره بادام از نظر ظاهری شباهت زیادی به فرنی آرد برنج دارد.

Image result for ‫حریره بادام‬‎

 

 مواد لازم برای درست کردن حریره بادام:

  • بادام خام :3 عدد
  • شیر:1 لیوان پر
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سر پر
  • شکر :1 قاشق مرباخوری سر پر

طرز تهیه حریر بادام :

  • مرحله 1ابتدا بادام‌ها را در آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید.
  •  مرحله 230 ثانیه بیشتر لازم نیست بجوشد.
  •  مرحله 3بادام‌ها را آبکش کنید، رویشان آب سرد بگیرید و بلافاصله، به راحتی آنها را پوست بکنید.
  •  مرحله 4سپس بادام‌ها را با مقداری آب سرد و شکر در مخلوط‌‌کن بریزید تا در عرض چندثانیه به مایعی سفیدرنگ و شیرمانند تبدیل شود.
  •  مرحله 5این مخلوط را روی شعله ملایم در حالی که به طور مرتب هم می‌زنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزید.
  •  مرحله 6سپس آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجددا مرتب هم بزنید تا قوامی مانند ماست پیدا کند.

منبع: ashpazsho.wordpress.com

بادام‌ها را پوست کنید، با مقداری آب در غذا ساز ریخته و پوره‌کنید، پوره بادام را با شیر روی حرارت گذاشته و آرد برنج و شکر را اضافه کنید. به هم بزنید تا غلیظ شود. حریره بادام شما آماده است.

از نظر طب سنتیحریره بادام بهترین صبحانه است.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی